Back to All Events

Yoga en Verbindende Communicatie

Zondag 24 november 2019 van 9u15 tot 16u.

Om tot verbindende communicatie te komen werken we vanuit geweldloosheid. Hierbij start je vanuit jezelf.

Ahimsa, geweldloosheid, is de eerste stap in de eerste tak van het 8-voudige Pad van Patanjali (yogavoorschriften). We besteden er vandaag extra aandacht aan in de vinyasa en yin yogales gegeven door Nadia.

Fran Delbeke geeft een introductie in de Verbindende Communicatie (VC) gebaseerd op het model van Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg. Bij VC vertrekken we vanuit onze eigen gevoelens en behoeftes en leren we te kijken voorbij het gedrag naar de gevoelens en behoefte van de ander. Op die manier kunnen we op een open en eerlijke manier communiceren en kunnen we conflicten voor zijn of ze oplossen. Zo wordt het een zeer bruikbare tool die we kunnen inzetten om onze communicatie met anderen vlotter te laten verlopen. We maken vandaag kennis met het model en de verschillende processen binnen VC dmv voorbeelden en oefeningen. Zo kan je nadien zelf je eerste stapjes zetten in VC. Goede communicatie is het begin van alles…

Fran Delbeke is erkend Verbindende Communicatie coach.

De dag start om 9u15.

9u30-10u30: vinyasa yogales (rustig vanuit ahimsa)

10u45-12u15: VC

12u15-13u: lunch

13u-14u20: VC

14u30-15u45: yin yogales

15u45-16u: afsluit

Prijs: 89 euro voor de hele dag lessen yoga en VC, water, thee, lunch.

Neem indien mogelijk een yogamatje mee. verder warme sokken, een dekentje, papier en pen.

De dag gaat door in het Wonderwijvenhuis, Driemastenbaan 37 te Wommelgem.

Info en inschrijven via nadia.hannes@telenet.be of 0496/111590. Na aanmelden ontvang je alle nodige informatie. Opgelet: plaatsen zijn beperkt!

Earlier Event: October 6
Detox Body and Mind